ÖPPET KÖP

Du har full rätt att byta till annan produkt, färg eller ångra ditt köp inom 14 dagar. Detta innebär att du har rätt att returnera en vara om du inom 14 dagar efter att du mottagit den, meddelar oss om att du vill utnyttja ångerrätten. Du får hela köpesumman tillbaka, men leveranskostnaden för returen står du själv för. Den returnerade varan ska vara oanvänd och i sin originalförpackning och följesedel/faktura, samt uppgifter om hur återbetalning ska ske, bifogas. Återbetalning utförs normalt inom 1-5 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar, efter att vi mottagit och godkänt returen. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så återbetalar vi varans värde till dig. Är det beställt mot faktura så är det viktigt att vi får in returen innan fakturans förfallodatum. Först när vi mottagit den kan vi kreditera varans värde på fakturan. Fraktbeloppet + eventuella andra varor återstår att betala. Någon ny faktura sänds ej ut, däremot ett bekräftelse mail att vi mottagit returen + fakturans belopp som skall inbetalas. Vänligen kontakta oss på pia@bexdesign.se innan du returnerar en vara.

Observera att det är inget öppet köp/returrätt på möbler och plädar som är beställningsvaror och tillverkas endast för din beställning.


REKLAMATION AV VARA

Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara/ fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart på pia@bexdesign.se så vi kan rätta till felet. Vi skickar dig ett adresskort för att du fraktfritt ska kunna returnera den felaktiga varan. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. 

Kontakta alltid Klokasvea om du vill reklamera en vara oavsett orsak. Skicka antingen ett mejl till pia@bexdesign.se eller ring 0702-442686 så hjälper vi dig. Ange produktnamn, problemet med varan, ditt kundnummer eller fakturanummer.